PRILAGOJEN IZDELEK

V podjetju SILVECO uporabljamo v svetu vodilno tehnologijo personalizacije. Personaliziranje oglaševalskega gradiva s preprostim tiskanjem imena na tiskovino, kot se to že izvaja, lahko sedaj združimo še z dovršenimi podobami, na katere natisnemo določeno ime.

Večji učinek vašega tržnega komuniciranja

S personaliziranimi podobami lahko dosežete maksimalno pozornost med prejemniki, poleg tega pa lahko presenetite kupce s popolnoma unikatnim oglaševalskim gradivom, ki komunicira z osebnim namenom. Vsi naši digitalni strojni sistemi so povezani s posebno programsko opremo, ki omogoča poimenovanje in variabilnost tiskovin predvsem glede teksta in fotografij.

Enostavneje rečeno, kljub veliki nakladi neke tiskovine je vsak izvod lahko različen, na primer z drugačnim imenom, fotografijo, z več besedila itn. Najpomembnejša prednost personaliziranih tiskovin je nizka cena, čeprav je vsak posamezen izvod drugačen.

Za vas lahko personaliziramo, tiskamo in razpošljemo vašo pošto oziroma katero koli izdano gradivo z oblikovanimi vzorci, kakršnih si želite, s številom odtisov glede na vašo izbiro in naslovljeno na različne naslove, ki ste jih izbrali.

Določite lahko vsebino, datume in načine razpošiljanja. Dovršen in stiskan primerek je lahko narejen glede na vaša izhodišča in navodila, izbirate pa lahko tudi med obsežno zbirko že ustvarjenih podob, ki jih imamo na razpolago. Poleg tega lahko prilagodimo tudi vaše ustvarjalno delo.

Podobe pristanejo v srcih, ne v smeteh

Vsak rad prebere svoje ime, še posebej kadar je le-to zapisano na poseben način. Z našo tehniko personalizacije lahko to uporabite v okviru vašega oglaševanja. S tem pridobite maksimalno pozornost potencialnega kupca in si tako zagotovite, da bo vaše sporočilo pristalo, tam kjer mora: v srcu prejemnika, in ne v smeteh!

Kontakt:

Tiskarna Silveco

Stegne 3, 1000 Ljubljana

+ 386 1 420 57 20
+ 386 1 420 57 21
+ 386 31 707 667

studio.orca@silveco.com

Sedež podjetja:

Silveco, Grosuplje, d.o.o.
Seliškarjeva 36, 1290 Grosuplje

T: + 386 1 786 22 08

Prijava na e-novice:

Bodite obveščeni o novostih podjetja Silveco

GDPR

9 + 4 =

Naložbo sonfinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

@2022 Tiskarna Silveco - Produkcija iMode